vakantiemenu

- Aanbiedingen
- All-Inclusive
- Cruises
- Duikvakantie
- Lastminutes
- Met Kinderen
- Zon en Strand

 

accommodaties

- Appartementen
- Hotels
- Particulier
- Vakantie Resort
- Vakantie Villa

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets

 


Snorkelen en Duiken op Aruba

Éen van de redenen waarom er jaarlijks veel toeristen de stranden van Aruba bezoeken, is de aanwezigheid van de verschillende watersport centra. Hier kunt u bijvoorbeeld lessen nemen en/of watersport benodigdheden zoals snorkel of duikspullen huren.

Enkele bekende watersport centra op Aruba zijn:

Roberto's Watersports
Gespecialiseerd in het aanbieden van snorkelen en vistrips. Hier kunt u zowel terecht voor Privé als Groepssnorkelen en zeevissen, verder kunt u hier terecht voor duiken en watersporten zoals Parasailing en Jetskieën. Roberto's Watersports is gelegen bij Palm Beach, voor het Holliday Inn Hotel.

Aruba Pro Dive
Aruba Pro Dive vinden we nabij Oranjestad, Ponton. Ze richten zich speciaal op duikers zowel beginners als gevorderden. Beginners kunnen hier bijvoorbeeld goed terecht voor lessen terwijl ze voor gevorderde ook verschillende duiktrips aanbieden.

S.E. Aruba Fly 'N Dive
Gelegen aan de L.G. Smith Boulevard in Oranjestad, vinden we S.E. Aruba Fly 'n Dive. Hier kunnen beginners hun PADI certifcaat behalen en worden en dagelijks tochten ondernomen naar de mooiste duiklocaties van Aruba.

Privacy | Disclaimer | Contact | Links |
© Tosl Media 2007-2013 - goedkope aruba vakantie reizen aruba