vakantiemenu

- Aanbiedingen
- All-Inclusive
- Cruises
- Duikvakantie
- Lastminutes
- Met Kinderen
- Zon en Strand

 

accommodaties

- Appartementen
- Hotels
- Particulier
- Vakantie Resort
- Vakantie Villa

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets

 


Winkelen

De gehele Carribean zullen niet gekenmerkt worden door de uitgebruide shopping mogelijkheden. Wanneer we naar de Nederlandse Antillen kijken is dit zeker niet anders maar Aruba heeft toch zeker voldoende aanbod. Natuurlijk vinden we aan de meeste boulevards de gebruikelijke toeriten winkels maar er zijn meer mogelijkheden op Aruba.

Het officiële/wettige betaalmiddel op Aruba is de Arubaanse Florijn (AWG), wisselkoers.

Een populaire spot om te winkelen op Aruba in de Renaissance Mall, hier vinden we meer dan 100 winkels. Daarnaast vinden we in de Renaissance Mall ook een grote bioscoop, het Seaport Casino, verschillende bars, terrassen en restaurants.

Wat luxer is het nieuwe winkelcentrum bij Paseo Hernandez, deze ontvangt voornamelijk klandizie van de duurdere hotels en richt zich ook op deze doelgroep. Hier vinden meerdere merk zaken.

Aruba is doorgaans niet goedkoop maar sommige luxe producten kunt u goed aanschaffen op Aruba. Veel luxe producten kunt u op Aruba namelijk belastingvrij aanschaffen waardoor bijvoorbeeld: parfum, merkkleding, sieraden, horloges en elektronica meestal goedkoper zijn als in Nederland.

 

Privacy | Disclaimer | Contact | Links |
© Tosl Media 2007-2013 - goedkope aruba vakantie reizen aruba